Helpende Honden Kring 

AAI in de praktijk

Helpende Honden biedt professionals in zorg, welzijn en onderwijs die (gaan) werken met een hond de mogelijkheid deel te nemen aan de Helpende Honden Kring.

De Helpende Honden Kring biedt een plek voor inspiratie, samenwerken, reflectie, ontspanning en rust. Een moment van vertraging waardoor je jezelf de vragen kunt stellen die je in de context van het werken met honden bezighouden. De groep biedt ruimte voor intervisie, voor casuïstiek, en voor alle andere onderwerpen die in het werken met de hond naar voren komen.

Doel:

Professionals in zorg, welzijn en onderwijs een steuntje in de rug geven, zodat ze gepassioneerd en gezond het verschil kunnen maken op het nog onontgonnen gebied van AAI.

Voor wie?:

Mensen werkzaam in zorg, welzijn en onderwijs die een hond op professionele wijze (gaan) inzetten binnen hun werk, bijvoorbeeld als: psycholoog, maatschappelijk werker, docent, (vak)therapeut, sociaal pedagogisch hulpverlener.

Het hebben van een eigen hond is geen must.

De groep zal bestaan uit maximaal 6 deelnemers.

De bijeenkomsten:

Iedere bijeenkomst heeft een start en een eind, wat zich hiertussen afspeelt wordt bepaald door de vragen die door de deelnemers worden ingebracht.

De vorm waarin aan ieders ontwikkeling vorm gegeven kan worden is divers: casuïstiekbespreking, intervisie, supervisie, spel, oefenen met de eigen hond, groepsgesprek of andere methodieken, afhankelijk van de expertise in de groep en van mijzelf.

De groep kan besluiten een specifiek thema uit te diepen.

Er zullen 6 bijeenkomsten van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden, verspreid over een jaar.

Kosten:

€ 414,00 inclusief BTW. (Betaling is mogelijk in gedeelten van  € 69,00 per bijeenkomst van vier uur. Deelname is echter slechts mogelijk voor alle bijeenkomsten.)

Locatie:

Westerkerkweg 26a
1606 BT Venhuizen
Noord-Holland

Voor vragen over de groep of inschrijving kun je contact opnemen. Gebruik daarvoor het contactformulier.

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289