Informatie voor Instellingen 

Helpende Honden biedt aan instellingen de mogelijkheid dierondersteunde begeleiding en therapie in te bedden in het behandelaanbod. Dat kan door gebruik te maken van de reeds bestaande methodes, die hun waarde in de praktijk reeds uitgebreid hebben bewezen.

Helpende Honden kan echter ook adviseren bij het opzetten en implementeren van maatwerkoplossingen. Na een uitgebreid voorgesprek, waarin al uw wensen aan de orde komen, zal Helpende Honden voor u graag een offerte uitbrengen. Het welzijn van cliënten én de honden staat daarbij voorop.

 

Helpende Honden samenwerkingspartner KNGF Geleidehonden

Sinds 2013 is Helpende Honden samenwerkingspartner van KNGF Geleidehonden en betrokken bij onder andere de plaatsing en nazorgbezoeken van buddy- en autismegeleidehonden, de PAWS workshops (Parents Autism Workshops & Support) en AAT (Animal Assisted Therapy) projecten.

In 2014 heeft Helpende Honden in opdracht van KNGF Geleidehonden een AAT-programma ingericht en uitgevoerd bij een landelijke instelling voor kinderen met een verstandelijke beperking. Dat was ook voor Helpende Honden een nieuwe doelgroep. De ervaringen waren voor alle partijen positief - het was erg mooi om te zien hoe ook deze kinderen positief gestimuleerd werden door het contact met de aanwezige hond.

In 2015 heeft dit project een vervolg gekregen gericht op nog weer een nieuwe doelgroep: ouderen met een verstandelijke beperking. Dit programma loopt door in 2016.

Ook in 2016 zal de samenwerking met KNGF Geleidehonden dus worden voortgezet, en staan er mogelijk nog spannende ontwikkelingen te gebeuren!

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289