Samenwerkingspartners 

Rob Mos

Rob Mos is hondengedragsdeskundige,orthopedagogisch deskundige,agressie regulatie trainer,weerbaarheids trainer en sociale vaardigheids trainer. Auteur, bedenker en trainer van TOPDOG en RAPDOG trainingen.

Aly Vos

Aly Vos is psychosociaal therapeut. Binnen haar praktijk, Centrum Metanoia, biedt zij individuele therapie, ambulante gezinsbehandeling, trainingen en workshops. Ook begeleidt zij intervisiegroepen.

Jolien Schat

Jolien Schat is kynologisch gedragstherapeut, docent aan de opleiding voor kynologische gedragstherapeuten, auteur van boeken en tijdschriftartikelen over honden en eigenaresse van hondenschool De Bacchanten. Zij geeft al 22 jaar hondentrainingen.

Jolien Schat heeft alle Helpende Honden getest op geschiktheid en de (behandel) programma's op hondvriendelijkheid. Als u gebruik wil maken van uw eigen hond, kan Jolien u adviseren over de geschiktheid en eventuele voorbereidingstrainingen van uw hond. 

Dorothée van der Blij

Dorothée heeft gestudeerd in Gent (B), en is sinds 2003 werkzaam als dierenarts. Zij werkt nu bij  Dierenkliniek Enkhuizen. Dorothée van der Blij adviseert ons op het gebied van de gezondheid van de honden.

De verandering, praktijk voor hypnotherapie

Rik Bollen, hypnotherapeut, denkt met ons mee over ontspanningsoefeningen voor kinderen en jongeren in de trainings- en begeleidingstrajecten.

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289