Training en begeleiding door Helpende Honden kan individueel zijn, maar ook in een kleine groep.

Groepstraining

De groepen zijn nooit groter dan vier personen. Een groepstraining bestaat uit tien bijeenkomsten en drie gesprekken: een kennismakingsgesprek, een voortgangsgesprek halverwege de training, en een eindgesprek ter afsluiting.

Iedere bijeenkomst of gesprek duurt 45 tot 60 minuten.

Individuele begeleiding

Ook een individueel begeleidingstraject start met een kennismakingsgesprek. In de behandelovereenkomst die na het kennismakingsgesprek wordt opgesteld zullen ouders, kind en de therapeut gezamenlijk een inschatting maken van het aantal sessies dat nodig is om de gewenste verandering tot stand te kunnen brengen. Na iedere 4 sessies zal de voortgang worden geëvalueerd met ouders en het kind. 

Voor zowel de groepstrainingen als individuele begeleiding wordt een actieve bijdrage van ouders gevraagd in het ondersteunen van hun kind bij het uitvoeren van experimenten en opdrachten voortkomend uit de training of begeleiding. 

In overleg, en in het belang van het kind, kan een begeleidingstraject ook thuis, op school of binnen de instelling plaatsvinden.

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289