Interessante links 

 

Gewoon meedoen met onze maatschappij is voor mensen met een handicap of chronische ziekte vaak een hele opgave. Maar u staat er niet alleen voor. MEE helpt u bij vragen over onderwijs, financiën, wonen, werken, vervoer en nog veel meer.

     

Stichting De Praktijk is een GGZ-hulpverleningsinstelling voor de regio Noord-Holland Noord met vestigingen in Alkmaar, Schagen en Hoorn.

De Praktijk biedt onderzoek en (ambulante) behandeling aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Indien nodig worden de gezinnen waarvan zij deel uitmaken bij het onderzoek en/of de behandeling betrokken.

Landelijke oudervereniging Balans is een vereniging voor ouders van kinderen met leer-, ontwikkelings- en gedragstoornissen, waaronder ADHD, dyslexie en PDD-NOS.

Neem zelf het heft in handen. Organiseer uw eigen zorg, hulp, begeleiding en voorzieningen. Bepaal zelf wie u of uw kind komt helpen, wanneer die hulp komt en wat er precies gebeurt.

     

Mens en Hond Consultancy is een organisatie die zich bezig houdt met trainingen en adviezen die erop gericht zijn dat de hond sociaal en naar tevredenheid, in het gezin en de maatschappij functioneert. 

Voorts zijn onze hondenhulpverleners ook mensenhulpverleners, wij doen tevens socialevaardigheidstrainingen. Onze trainingen heten RAPDOG hondenSOVAtraining en RAPHORSE paardenSOVAtraining. De trainingen zijn vooral gericht op het vebeteren van zelfbeheersing of het vergroten van weerbaarheid.

Hypnotherapie staat erg in de belangstelling. Dat is ook niet gek, want hypnotherapie is een snelle en erg verrassende vorm van psychotherapie.

     

Metanoia betekent 'omkeer'. Dat is wat Aly Vos hoopt te bereiken bij mensen: dat zij, in hun leven belemmerende factoren, kunnen omgooien en dan hun werkelijke zelf ontdekken.

Hondenschool de Bacchanten is gestart in 1994. Zeer kleinschalig begonnen, zijn wij langzamerhand uitgegroeid tot een fulltime professioneel bedrijf, gespecialiseerd in opvoeding, heropvoeding en training van honden van alle leeftijden.

       

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289