Wie ben ik? 

  

Helpende Honden is opgericht door Patricia Delorme. Zij is bijna 20 jaar werkzaam in de jeugdhulpverlening en kinder- en jeugdpsychiatrie.

In functies als Pedagogisch Medewerkster in een Dagbehandelingscentrum voor kinderen, Intensief Ambulant Gezinsbegeleidster binnen de jeugdhulpverlening, Video Interactie begeleidster, Video Home trainster en sociale vaardigheidstrainster heeft zij ruime ervaring opgedaan met kinderen waarbij sprake is van ADHD, Autisme, Pdd-nos, Asperger, een oppositionele gedragsstoornis, een hechtingsstoornis, een verstandelijke beperking, een dwangstoornis, een angststoornis e.d.

Ook heeft zij ervaring in het omgaan met kinderen waarbij geen sprake is van een (gedrags)stoornis, maar die gewoon wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van zelfvertrouwen, weerbaarheid en het leren omgaan met verlies.

Doordat zij telkens weer heeft ervaren dat honden een geheel eigen waarde hebben in de begeleiding en training van kinderen en volwassenen, en vanuit de wens die ervaring verder uit de diepen en te delen met andere professionals die (willen) werken met honden, is Helpende Honden ontstaan. Patricia Delorme is daar werkzaam als oplossingsgericht psychosociaal therapeut, als trainer/opleider en als adviseur.

Anders dan bij andere aanbieders van therapie en begeleiding met honden, die vaak vanuit hun kennis en ervaring met honden werken, staat bij Helpende Honden de professionele begeleiding van de cliënt voorop, en wordt daarbij een hond als ondersteuning ingezet. 

 

AGB-Codes

De AGB-Codes van Helpende Honden zijn:
AGB Zorgverlener 90-38451
AGB Praktijk 90-16987

KvK nummer 37.13.69.19

NFG

Patricia Delorme is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en geregistreerd bij de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Contact

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0228 - 769 002

BTW nummer NL1875.07.995

Bezoekadres

Westerkerkweg 26a
1606 BD Venhuizen
(Alleen op afspraak)

IBAN NL34 RABO 0142.620.289